Izdelki

Štirje različni sistemi za štiri različne izglede dekorativnega betona.

Harmonija cementa in smole

PerfectCombination

Je nova sinergija med cementom in smolo: premaz narejen iz obarvane malte na vodni osnovi.

Dekorativni beton PerfectCombination je izjemno vsestranski premaz za katerikoli projekt. Idealen je za prekrivanje neprekinjenih površin (kot so tla in stene) v zasebnih in javnih prostorih z večjo površino in večjo obremenitvijo.

Uporablja se tudi v kopalnicah za izdelavo kopalnih in tuš kadi. Izgled, ko je premaz nanešen, spominja na izgled razlitega betona.

Primerno za:
Talne površine
Stenske površine
Pohištvo
Talno gretje in vlažni prostori
Lepota imperfekcije

CementoWabi

Dekorativni beton CementoWabi, narejen iz cementa, belega kararskega marmorja in vode z individualnimi barvnimi odtenki pridobljenimi z naravnimi materiali, izraža idejo japonske wabi-sabi teorije o estetiki minljivosti in nepopolnosti.

Značilnosti premaza so enake naravnim elementom: napake, nepravilnosti, spremembe, razvoj in čas spremenijo Wabi cement v živ element, ki se zlije s človekom in prostorom.

Je edinstven material, živ element, ki se razvija skozi čas in komunicira tako s prostorom kakor z osebami v njem. Idealen je za navpične površine in je enostaven za uporabo.

Primerno za:
Talne površine
Stenske površine
Pohištvo
Talno gretje in vlažni prostori
Od materiala do dizajna

GeoTexture

Dekorativni beton GeoTexture je prvi monolitni premaz enostavno pripravljen za takojšnjo uporabo na stenah, tleh, opremi kot tudi v kopalnici in ostalih privatnih in javnih prostorih.

‘’Enostavna malta’’, ki za nanos ne potrebuje katalizatorjev ali drugih mešanic. Premaz je pripravljen za uporabo in odpira nove možnosti v ‘’naredi si sam’’ površinskih premazih.

Dekorativni beton GeoTexture je enostaven, hiter, varen in okolju prijazen premaz.

Primerno za:
Talne površine
Stenske površine
Pohištvo
Talno gretje in vlažni prostori
Za zunanjo uporabo

GeoOutdoor

Primeren in projektiran za zunanjo uporabo, dekorativni beton GeoOutdoor je elastomerni cement po katerem se lahko hodi ali vozi in enakomerno prekrije površine teras in zunanjih pohodnih površin.

Je produkt narejen na cementni osnovi, ki združuje odpornost, značilno za cement in duktilnost elastomerov.

Je vodoodporen in odporen na vremenske razmere in kemikalije uporabljene za čiščenje zunanjih površin.

Primerno za:
Talne površine
Stenske površine
Pohištvo
Talno gretje in vlažni prostori
Zunanjo uporabo