O nas

Podjetje RNT Plus d.o.o.

PRnt Plus smo ustanovili leta 2010 kot družinsko podjetje. Naš namen je zastopati pomembna podjetja s področja notranjega opremljanja in naš cilj je, da vnesemo v prostor nove sestavine, ideje in tehnične rešitve. Sledimo spremembam na svetovnih trgih, tendencam in težimo biti prvi v uvajanju teh. Podpora vašim željam je naša prioriteta, saj lahko le tako skupaj oblikujemo ambient glede na vaše potrebe in vaš življenjski slog. Ponujamo vam konkretne projekte in popolne rešitve, ki bodo odsev vaše osebnosti, daleč od postavljenih norm in kriterijev družbe.

Zaživite v prostoru, ki ni pogojen drugim ampak vam. Vsak detajl ima svoj pomen; saj mora biti funkcionalen, edinstven in udoben. Ravnovesje med njimi pa ustvari vaš dom harmoničen in poseben. Za nas je pomembno, da sledimo tendencam in okusom in da vi vstopite v svoj svet udobja in sprostitve.

V veliko veselje nam bo sodelovati z vami saj vemo da ne gre samo za proizvod, materiale in čarobne barve ampak za emocije in usklajenost, ki pove več kot vsak kos posebej. Gre za zgodbo ki izžareva vašo prisotnost.

Podatki o podjetju

Ime: RNT PLUS, podjetje za notranje opremljanje prostorov in trgovina, d.o.o.

Firma: RNT PLUS d.o.o.

Naslov: Ulica Salvadora Allendeja 002, 6310 Izola – Isola, Slovenija

Sedež: Jagodje

Matična št.: 3814556

Davčna št.: SI67431593

Registrirano na okrožnem sodišču v Kopru pod srg 2010/34155

E-mail

E-mail: info@walltofloor.si

Telefon

Tel: +386 (0)8 200 3181
Mob: +386 (0)41 681 811

Sedež

RNT plus d.o.o.
Ulica Salvadora Allendeja 2
6310 Izola

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.
Obvestilo o piškotkih