Izdelki HD Surface

Cemento Wabi

LEPOTA IMPERFEKCIJE

Dekorativni beton Cemento Wabi®, narejen iz cementa, belega kararskega marmorja in vode z individualnimi barvnimi odtenki pridobljenimi z naravnimi materiali, izraža idejo japonske wabi-sabi teorije o estetiki minljivosti in nepopolnosti.

Značilnosti premaza so enake naravnim elementom: napake, nepravilnosti, spremembe, razvoj in čas spremenijo Wabi cement v živ element, ki se zlije s človekom in prostorom.

Je edinstven material, živ element, ki se razvija skozi čas in komunicira tako s prostorom kakor z osebami v njem. Idealen je za navpične površine in je enostaven za uporabo.

Perfect Combination

HARMONIJA CEMENTA IN SMOLE

Je nova sinergija med cementom in smolo: premaz narejen iz obarvane malte na vodni osnovi.

Dekorativni beton Perfect Combination® je izjemno vsestranski premaz za katerikoli projekt Idealen je za prekrivanje neprekinjenih površin (kot so tla in stene) v zasebnih in javnih prostorih z večjo površino in večjo obremenitvijo.
Uporablja se tudi v kopalnicah za izdelavo kopalnih in tuš kadi. Izgled, ko je premaz nanešen, spominja na izgled razlitega betona.

GEOpool

 

 

 

 

Primeren in projektiran za zunanjo uporabo, dekorativni beton GEOoutdoor® je elastomerni cement po katerem se lahko hodi ali vozi in enakomerno prekrije površine teras in zunanjih pohodnih površin.

Je produkt narejen na cementni osnovi, ki združuje odpornost, značilno za cement in duktilnost elastomerov.
Je vodoodporen in odporen na vremenske razmere in kemikalije uporabljene za čiščenje zunanjih površin.

GEOtexture

OD MATERIALA DO DIZAJNA

Dekorativni beton GEOtexture® je prvi monolitni premaz enostavno pripravljen za takojšnjo uporabo na stenah, tleh, opremi kot tudi v kopalnici in ostalih privatnih in javnih prostorih.

‘’Enostavna malta’’, ki za nanos ne potrebuje katalizatorjev ali drugih mešanic. Premaz je pripravljen za uporabo in odpira nove možnosti v ‘’naredi si sam’’ površinskih premazih.

Dekorativni beton GEOtexture® je enostaven, hiter, varen in okolju prijazen premaz.

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.
Obvestilo o piškotkih