HD Surface

PNG logotip Hd Surface

Dekorativni beton HD Surface

POVRŠINE IZ CEMENTA IN SMOLE

Ustvariti čustva skozi esenco materije, dati prostorom identiteto, pripovedovati o novih filozofijah bivanja. Dekorativni beton HD Surface je nastal pred dvajsetimi leti z željo po oblikovanju unikatnih in sodobnih površin v notranjem opremljanju. To je zgodba o uspehu naše družine, kreativen projekt v katerega smo vložili ves trud in odraža vso obrtniško znanje, ki smo ga skozi leta nabirali in združili v edinstven proizvod Made in Italy. Cement, voda, pesek in naravno obarvani pigmenti so eko – kompatibilen recept, ki je podlaga vseh HD Surface izdelkov. Z izkušnjami in ljubeznijo do poezije materialov še naprej sledimo našim vrednotam, eksperimentiramo z bistvom materiala, da bi ustvarili pravi in živahni dialog med človekom in prostorom.

HD Surface, pečat v cementu po svetu

Proizvajalec dekorativnega betona HD Surface, podjetje HD Chimica Italia, je vodilni na trgu površinskih tankoslojnih cementnih premazov za razkošne notranje in zunanje površine. Podjetje, ustanovljeno leta 1982, današnje čase v Italiji in po svetu izvaja projekte za privatne in javne naročnike. Na začetku se je podjetje ukvarjalo s študijo novih materialov in novih možnostih uporabe inovativnih, okolju prijaznih premazov ki pa se je v letih razvila v podjetje s široko ponudbo naprednih materialov za obdelovanje površin. V HD laboratorijih so razvili in patentirali različne produkte in kombinacije materialov in ob tem ustanovili ekipo visoko usposobljenih strokovnjakov za pripravo mešanic ter njihov nanos. Materiali HD Surface, združujejo najsodobnejše cemente in smole, so dolgo obstojni, elastični, vsestranski in očiščenega designa. Uspeh njenih produktov potrjuje velik interes s strani zgodovinsko najpomembnejših Italijanskih oblikovalskih podjetij in proizvajalcev prestižnega pohištva. Veliko italijanskih in mednarodnih arhitektov izbere HD Surface premaze za zasebne, stanovanjske in javne objekte, razstavne salone, počitniška naselja, hotele, Spa-je in pisarne.

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo. Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo.
Obvestilo o piškotkih